Naslovna Republika Srpska Samohranoj majci iz Srpca potrebna pomoć

Samohranoj majci iz Srpca potrebna pomoć

0

Samohrana majka Nevena Ignjatić iz Srpca živi kao podstanar sa dvoje djece, od kojih jedno ima poteškoće u razvoju.  Sa skromnim primanjima jedva sastavlja kraj s krajem, a o vlastitom krovu nad glavom može samo da sanja. Ova hrabra majka svoj stambeni  problem može riješiti samo uz pomoć dobrih ljudi.

Omladinski savjet opštine Srbac nedavno je pokrenuo humanitarnu akciju na prikupljanju pomoći za izgradnju nove kuće ovoj porodici pod nazivom „Kuća od srca“.

Akcija je naišla na razumjevanje humanih ljudi, organizacija i firmi,  koja doniraju odredjena novčana sredstva, ali su ona još uvijek nedovoljna da bi se „Kuća od srca“ za Nevenu i njenu djecu stavila pod krov.

Iz Omladinskog savjeta apeluju na dobre ljude  da se još više uključe u ovu humanitarnu aktivnost i svojim prilozima doprinesu da  ova porodica što prije useli u novu kuću. U tom pravcu organizuju se i humanitarne kulturne i sportske manifestacije na području opštine Srbac .

Svoje priloge  možete uplatiti  na žiro-račun za posebnu namjenu koji je otvoren u „Atos banci“. Broj računa glasi: 5673532700004798 sa naznakom „Humanitarna pomoć za Nevenu Ignjatić“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: