22.7 C
Banja Luka

Stanivuković za ATV: Mogao bih voditi PDP

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković potvrdio je u emisiji ATV-a da ima plan da se kandiduje za predsjednika PDP-a. 

Stanivuković je govoreći o ambicijama da preuzme PDP poručio da ne bježi odgovornosti i da ne krije plan da se kandiduje za poziciju predsjednika PDP-a.

„Moja odgovornost na rezultate koje imam u Banjaluci je da idem na tako nešto. Ne krijem svoj plan da se kandidujem za takvu poziciju unutar PDP-a kada se stvore uslovi kroz unutarstranačke izbore. Ne bježim od odgovornosti, ako ostvarujem dobre rezultate tražim i veću odgovornost za veće rezultate“, rekao je Stanivuković.

Na pitanje da li bi mogao voditi PDP Stanivuković poručuje:

„Vrlo je izvjesno i realno, ali politika me je naučila da ništa ne kažem dok se to ne desi. Svaki put kad pomislite da će biti, to ne bude“.

Iako ga doskorašnji saborac u stranci Jelena Trivić optužuje da je radio protiv nje za izbore i da PDP može da bira između nje i njega, on ističe da su u dobrim odnosima.

„Što se mene tiče u dobrim smo odnosima. Moje najveće moguće poštovanje. Trudim se da imamo kontakt i trudim se da na organima stranke razgovaramo. Sada će doći sjednice predsjedništva, trudiću se da razgovaramo, ako mene pitate, moja vrata su otvorena“, rekao je Stanivuković.

On ističe da o njemu i Trivićki treba da raspravljaju organi stranke.

„Mi smo radili ozbiljno. Jelena je imala najzavidniji rezultat u pozitivnom smislu. Ako uzmete sve izborne prevare, pikanterije, moguće ili nemoguće, onda pričate o tome da je to istorijski rezultat. U PDP-u u Banjaluci smo uspjeli uraditi ono što niko nije. Jelena je imala 55.000 glasova podrške“, rekao je Stanivuković.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here