24.7 C
Banja Luka

Užas u Bijeljini: Dijete poginulo u nesreći, roditelji pokušali da mu pomognu, pa i njih udario auto

Dijete (14) iz Bijeljine poginulo je, a njegov roditelji su teško povređeni kad su u ulici Kulina bana u Bijeljini u njih udarila dva automobila, čiji su vozači pobegli s mesta nesreće.

Policija je odmah krenula u potragu za nesavesnim vozačima i jedan od njih je pronađen i uhapšen dok se za drugim i dalje traga.

Tragedija se dogodila sinoć oko 22 sata. Kako je potvrđeno u policiji, jedno vozilo je na ulici udarilo u dete, koje se kretalo putem. Dete je palo kao pokošeno, a nesavesni vozač se nije zaustavio da mu pomogne, već je odmah pobegao s mesta udara.

– Dečaku su u pomoć pritekli roditelji, koji su na putu pokušavali da mu ukažu pomoć, a onda je u njih udario drugi automobil, čiji je vozač, takođe, pobegao. U udaru oboje su teško povređeni. Prema trenutnim informacijama nisu životno ugroženi – kaže izvor iz policije

On navodi da je tokom potrage pronađen i uhapšen P. D. za koga se sumnja da je udario u roditelje deteta, dok se za drugim vozačem i dalje traga.

– Pronađen je i automobil Golf 4 koji je verovatno učestvovao u tragediji, a na njemu su otkrivena oštećenja, kao i tragovi krvi – kaže dobro upućeni izvor.

(Telegraf.rs)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here