22.7 C
Banja Luka

Vukanović: Povrijedili ste legendu koja pokorava London, a vi se tamo zadužujete (VIDEO)

Vukanović se obrušio na vlast i zbog skandala s vrijeđanjem porodice Novaka Đokovića.

“Junačine, što se ne povučete iz Savjeta ministara, što se prvo Željka ne povuče? Znate kada igraju Jokić i Dončić, ili kada je trener Željko Obradović, hoće odmah da daju četiri lične, petu isključi, ne bi li igrali ravnopravno. Tako i vi, nisam ja ni ušao u Skupštinu – dvije lične. Ja mogu igrati sa četiri lične, ali me ne možete zaustaviti da govorim istinu”, kazao je Vukanović.

“Vi ste sinoć povrijedili legendu srpsku koja je tri puta pokorila London (Đoković je sedam puta osvojio Wimbledon op.a), dok ste vi išli u London da se zadužujete. Nema odgovora za ono što je priznao gospodin Milanović, gospodine Karan, obmanuli ste nas da niste dali obezbjeđenje, demaskirao vas je gospodin Milanović. Vi ponižavate ljudsko dostojanstvo i srpski nacionalni ponos kako niko dosad nije radio”, dodao je.

“Skupa s partnerima iz Federacije BiH, napravili ste vlast, pili ste skupa rakiju, kafu, gledali košarku s SDP-om, Konakovićem, Nikšićem, ranije s Bakirom, podigli budžet za 200 miliona, postavili direktore, ministre, sada da ne bi bilo da nema razultata, ‘ajmo se mi tobože posvađati. Kakav vam je ovo materijal, ja bih ovo oročio na dvije hiljade stoosamdesetšestu, da ako do tada budemo samostalni”, rekao je Vukanović u jednom dahu.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here