Naslovna Izdvajamo Vukanović: U srijedu veliki narodni protest u Banjaluci ispred RTRS-a VIDEO

Vukanović: U srijedu veliki narodni protest u Banjaluci ispred RTRS-a VIDEO

0
Mi nemamo namjeru da ustuknemo pred pravnim nasiljem zarobljenih institucija i kriminalom koji se dešava, istakao je Vukanović

Šta su naredni potezi opozicije u RS? Hoće li učestvovati u formiranju vlasti u ovom entitetu? Šta je na stolu?

Govoreći za Dnevnik 2 na FTV, predsjednik stranke Za pravdu i red Nebojša Vukanović, kazao je kako je gostovao na svim javnim servisima u BiH, ali jedino nije na Javnom servisu RS, ali da će se i to promijeniti.

– U srijedu od 18 sati biće jedan veliki narodni protest ispred RTRS-a i to je najava poteza koje ćemo povlačiti. Mi nemamo namjeru da ustuknemo pred pravnim nasiljem zarobljenih institucija i kriminalom koji se dešava.

Za Milorada Dodika kaže da nije njegov predsjednik niti će ikada biti. Za CIK BiH kaže da je to “centralni izborni kartel” i “centar za izborne krađe”. Traži od njih da podnesu ostavke jer nisu dostojni funkcija.

– Do dan danas nisu objavili izvještaj šta je utvrdilo kontrolno brojanje. Jasno je da je došlo do nagodbe SDA i SNSD-a i HDZ-a koji je uvijek držao leđa SNSD-u uz podršku dijela međunarodne zajednice, i da je Dodik pristao na dodatne ustupke. Na Vijeću ministara BiH su dodatno prenesene nadležnosti, u ove četiri godine će se ući u NATO, snažnije sankcije Rusiji… a da mu oni progledaju kroz prste i daju pečat i legitimitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: